RiDiag

För diagnos av kylaggregat i Comfort-serien

RiDiag 2 är en mjukvara för diagnos, underhåll och datainsamling för kylaggregat i Comfort-serien. Varje diagnos kan sparas och användas som dokumentation för kylaggregatens driftsegenskaper. Alla inställningsparametrar, som apparatskåpets innertemperatur, känsligheten för fibermattans övervakning o.s.v. kan ändras och sparas via RiDiag.

Fördelar:

Genom att installera mjukvaran på en dator kan man få tillgång till följande information:

• När och hur ofta eventuella felmeddelanden har visats
  • Högsta uppmätta omgivningstemperatur
  • Lägsta uppmätta innertemperatur i apparatskåpet
  • Kylaggregatets inkopplingstid och belastning